Reviewlink: Release notes 3.4

De nieuwe functies, sinds de laatste update van Reviewlink, vind je hier:

Prioriteiten geven aan opmerkingen

Het is nu mogelijk om opmerkingen verschillende prioriteiten te geven. Makers en reviewers kunnen zo aangeven welke opmerkingen belangrijk zijn en welke een lagere prioriteit hebben.

Global Comment indicator

Gebruik de optie "global comment indicator" om aan te geven dat een opmerking voor het hele project geldt.

Agree button

Deze knop gebruik je om snel aan te geven dat je het eens bent met een opmerking van een andere reviewer.

Nieuwe Statussen

Om de communicatie tussen makers en reviewers te regelen zijn er nieuwe statussen toegevoegd die je aan opmerkingen kan geven. De statussen zijn nu:

• New
  • In progress
  • More Info Needed
  • OK
  • Not OK
  • No change
  • fixed
  • Archived

Daarnaast is het mogelijk om zelf een eigen status aan een opmerking te geven.