Lectora: Melding "Your demonstration period has expired"

Probleem

Na de installatie van de volledige versie van Lectora kan het voorkomen dat u de melding "Your demonstration period has expired" krijgt te zien. Deze melding heeft te maken met de demo versie van Lectora. Het probleem ontstaat als de demo versie van Lectora niet goed is gedeïnstalleerd.

Oplossing

1. Verwijder alle Lectora versies van uw pc via het configuratiescherm (onderdeel Software).
  2. Verwijder vervolgens de map Trivantis van uw pc. Deze map vind u bij een standaard installatie in de onderstaande map:
    c:\Program Files
  3. Start uw pc opnieuw op.
  4. Installeer de volledige versie van Lectora.