Lectora Desktop: Systeemvereisten

Benodigde systeem vereisten voor het installeren van Lectora:

• Intel® or AMD® class processor;
  • 500MB free RAM;
  • 1GB vrije ruimte op de harde schijf om het programma te installeren;
  • Microsoft® .NET Framework 4.0 SP1 (nodig om Camtasia Studio® en Flypaper™ te installeren);
  • Een monitor met een minimum resolutie van 1024x768.

Lectora draait op de volgende systemen:

• Microsoft Windows® XP
  • Microsoft Windows Vista®
  • Microsoft Windows 7
  • Microsoft Windows 8

Cursussen die gemaakt zijn met Lectora voor het web kennen de volgende vereisten:

• Internet Explorer® 8.0 of hoger;
  • elke versie van Mozilla Firefox™;
  • elke versie van Google Chrome™;
  • elke versie van Apple Safari®.

Voor Internet Explorer is versie 10 of hoger nodig om het gebruik van schaduwen, rotatie, doorzichtigheid en reflectie effecten te tonen.