Lectora: Assignable Unit is missing an "Exit Title" action

Probleem

Zodra je een Lectora project wilt publiceren naar SCORM of AICC krijg je de melding Assignable Unit is missing an "Exit Title" action te zien.

Oplossing

Het is noodzakelijk om een "Exit Title" actie in het Lectora project te hebben.

Voeg een knop toe met de onderstaande actie.
On: Mouse click
Action: Exit Title/Close Window

Wil je deze knop niet zichtbaar hebben vink dan bij de eigenschappen van de knop de optie "Initially visible" uit. Je hebt dan wel de betreffende actie in het Lectora project zitten, maar de knop wordt niet getoond in de publicatie. Op deze manier kan je deze foutmelding omzeilen.