Articulate: Opnameset

Vaak worden wij gevraagd of wij advies kunnen geven op het gebied van het opnemen van audio. Doordat wij klanten opleiden om zelf lesmateriaal te ontwikkelen, hebben wij zelf geen ervaring met professionele sets. Eén van onze klanten heeft goede ervaringen met de onderstaande opnameset.

http://www.studiomic.nl/sE-Electronics-USB2200a-STUDIO-PAK.html

Bestaande uit:

sE Electronics REFLEXION FILTER:

http://www.studiomic.nl/sE-Electronics-REFLEXION-FILTER.html
sE Electronics USB2200A:  http://www.studiomic.nl/sE-Electronics-USB2200A.html

Samson PS01:

http://www.studiomic.nl/Samson-PS01.html

Samson RH600:

http://www.studiomic.nl/Samson-RH600.html

Een reactie van onze klant:

"Ik heb een set gevonden met USB microfoon die denk ik voldoet aan de eisen die jullie stellen aan een professionele spraak opnameset en die betaalbaar is. Belangrijk daarbij is een lage ruisdrempel omdat de stiltes in de opname ook werkelijk stil moet zijn bij stemopnames. Verder zit er een scherm bij die galm tegengaat. Zo kan je een 'schone' opname maken."

We verstrekken deze gegevens ter informatie. Vanuit The Courseware Company hebben we geen ervaring met deze apparatuur. Dit is geen aanbeveling en we geven geen specifieke ondersteuning op deze opnameset.