Articulate Storyline: Hover border ontbreekt als je de module bekijkt op een ipad.

Probleem

Het kan voorkomen dat als je een module bekijkt op een Ipad dat de "border" van een een button onzichtbaar is als je er op klikt. Echter als je de module op de pc bekijkt dan zie je de "hover border" of "selected state" wel.

Oplossing

De oplossing voor dit probleem is door de border van de button breder te maken. Als je een border kiest van 1 pixel dan is deze wel zichtbaar als je het op een pc bekijkt maar niet op een Ipad. We adviseren je om de border minimaal 2 pixels te maken. Dan is de border zowel zichtbaar op de pc als op een Ipad.