Articulate Presenter: Ribbon verdwenen in Microsoft PowerPoint

Probleem

Het Articulate Presenter menu is niet zichtbaar in Microsoft PowerPoint, terwijl Articulate Presenter is geïnstalleerd.

Oplossing

Voer dan de volgende controles uit in Microsoft PowerPoint.

1. Klik op de Microsoft Office-knop.
  2. Klik op Opties voor PowerPoint.
  3. Klik op Invoegtoepassingen.
  4. Selecteer in de keuzelijst Beheren de optie Uitgeschakelde items en klik op Start.
  5. Toont de popup uitgeschakelde items, selecteer deze dan en klik op Inschakelen. Klik dan op Sluiten.
  6. Selecteer in de keuzelijst Beheren de optie COM-invoegtoepassingen en klik op Start.
  7. Controleer of Articulate Presenter Communicator en Articulate Presenter Ribbon zijn aangevinkt.
  8. Klik op OK en herstart PowerPoint. Test of Articulate naar behoren functioneert.

Bieden bovenstaande instructies geen oplossing? Voer dan de onderstaande stappen uit.

1. Klik op de Microsoft Office-knop.
  2. Klik op Opties voor PowerPoint.
  3. Klik op Vertrouwenscentrum.
  4. Klik op Instellingen voor het Vertrouwenscentrum.
  5. Klik op Invoegtoepassingen.
  6. Controleer of Invoegtoepassingen voor toepassingen moeten door een vertrouwde uitgever zijn ondertekend en Alle invoegtoepassingen voor toepassingen uitschakelen zijn uitgevinkt.
  7. Klik op OK, klik nogmaals op OK, en herstart PowerPoint. Test of Articulate naar behoren functioneert

Versie PowerPoint

Mochten de stappen niet overeenkomen met uw versie van PowerPoint of wilt u meer informatie over het betreffende probleem, klik dan op de onderstaande link (Engels):

http://bit.ly/1yW0QR9