Articulate Presenter: Activeren Presenter '13

Algemeen

Nadat u de demo versie van Articulate Studio heeft geïnstalleerd kunt u de software 30 dagen vrijblijvend gebruiken. Na deze 30 dagen dient u de software te activeren. Hieronder vind u de stappen om Articulate Presenter te activeren.

Automatisch activeren via internet

Let op: Indien de automatische activatie niet lukt, dan dient u de software handmatig te activeren (zie hieronder).

1. Klik op de knop Activate with your serial number.
  2. Kopieer en plak uw serienummer (ontvangen via e-mail) in het veld. Klik vervolgens op de Activate om door te gaan.
  3. Optioneel, maar wel aan te raden, klik op de knop Register now om de software te registreren.

Handmatig activeren

Indien de automatische activering niet lukt, kunt u de onderstaande stappen uitvoeren. In sommige gevallen lukt de automatische activatie niet i.v.m. beveiligingsinstellingen van uw netwerk.

1. Klik op de knop Activate with your serial number
  2. Kopieer en plak uw serienummer (ontvangen via e-mail) in het veld. Klik vervolgens op de Activate om door te gaan.

3. Na het aanklikken van de knop Activate verschijnt de melding "We are unable to contact our activation server. Please try manual activation". Klik op de knop OK om door te gaan.

Activation Failed

4. Zodra het scherm verschijnt om handmatig de software te activeren, dan ziet u bij stap 1 een link staan. Klik op de link met de tekst Click here to send us an email requesting your Activation Code (zie de afbeelding hieronder).

5. Een nieuw e-mailbericht wordt geopend via uw e-mailprogramma. Klik op de knop Verzenden om de mail te versturen naar Articulate. Ga vervolgens door naar de volgende stap.

Let op: Indien er geen nieuw e-mailbericht wordt geopend i.v.m. het ontbreken van een e-mailprogramma, dan kunt u handmatig een e-mail sturen naar het adres manualactivation@articulate.com. In dit e-mailbericht dient u dan uw serienummer en machinecode op te geven.

BELANGRIJK: De tekst Serial Number: en Machine Code: moet toegevoegd worden aan het e-mailbericht zoals hieronder is weergegeven. U kunt ook maar één serienummer en één machinecode per keer versturen.

Email

6. Nadat u het e-mailbericht heeft gestuurd, ontvangt u binnen 10 minuten een automatisch antwoord van Articulate. Ga vervolgens door met de volgende stap.

Let op: Indien u geen automatisch antwoord ontvangt van Articulate, controleer dan of de betreffende e-mail toevallig niet geblokkeerd is door uw SPAM filter. Zie hiervoor uw ongewenste e-mail.

Mocht de e-mail niet in uw ongewenste e-mail terecht zijn gekomen, stuur dan handmatig een e-mail naar support@articulate.com met daarin uw serienummer en machinecode. Articulate zal u dan voorzien van een activatiecode.

7. Zodra u een e-mail ontvangt met uw activatiecode, dan kunt u de activatiecode kopiëren en plakken in het Activation Code veld (zie onderstaande afbeelding). Klik vervolgens op de knop Activate Now om de software handmatig te activeren:

8. Optioneel, maar wel aan te raden, klik op de knop Register now om de software te registreren.