Articulate Engage: Activeren Engage '13

Algemeen

Nadat je de demo versie van Articulate Studio heeft geïnstalleerd kan je de software 30 dagen vrijblijvend gebruiken. Na deze 30 dagen dien je de software te activeren. Hieronder vind je de stappen om Articulate Engage te activeren.

Automatisch activeren via internet

1. Klik op de knop Activate with your serial number.

2. Kopieer en plak je serienummer (ontvangen via e-mail) in het Serial Number veld. Klik vervolgens op de Activate om door te gaan.

3. Optioneel, maar wel aan te raden, klik op de knop Register now om de software te registreren.

Let op: Indien de automatische activatie niet lukt, dan dien je de software handmatig te activeren (zie hieronder).

Handmatig activeren

Indien de automatische activering niet lukt, kunt u de onderstaande stappen uitvoeren. In sommige gevallen lukt de automatische activatie niet i.v.m. beveiligingsinstellingen van uw netwerk.

1. Klik op de knop Activate with your serial number

2. Kopieer en plak uw serienummer (ontvangen via e-mail) in het serial numer veld. Klik vervolgens op de Activate om door te gaan.

3. Na het aanklikken van de knop Activate verschijnt de melding "We are unable to contact our activation server. Please try manual activation". Klik op de knop OK om door te gaan.

4. Zodra het scherm verschijnt om handmatig de software te activeren, dan zie je bij stap 1 een link staan. Klik op de link met de tekst Click here to send us an email requesting your Activation Code.

5. Een nieuw e-mailbericht wordt geopend via uw e-mailprogramma.

BELANGRIJK
    : De tekst Serial Number: en Machine Code: moet toegevoegd worden aan het e-mailbericht zoals hieronder is weergegeven. Je kan ook maar één serienummer en één machinecode per keer versturen.

Klik op de knop Verzenden om de mail te versturen naar Articulate.

Email

Let op: Indien er geen nieuw e-mailbericht wordt geopend i.v.m. het ontbreken van een e-mailprogramma, dan kunt u handmatig een e-mail sturen naar het adres manualactivation@articulate.com. In dit e-mailbericht dient u dan uw serienummer en machinecode op te geven.

6. Nadat je het e-mailbericht hebt gestuurd, ontvang je binnen 10 minuten een automatisch antwoord van Articulate.

Let op: Indien je geen automatisch antwoord ontvangt van Articulate, controleer dan of de betreffende e-mail toevallig niet geblokkeerd is door uw SPAM filter. Zie hiervoor je ongewenste e-mail.

Mocht de e-mail niet in je ongewenste e-mail terecht zijn gekomen, stuur dan handmatig een e-mail naar support@articulate.com met daarin je serienummer en machinecode. Articulate zal je dan voorzien van een activatiecode.

7. Zodra je een e-mail ontvangt met je activatiecode, dan kan je de activatiecode kopiëren en plakken in het Activation Code veld. Klik vervolgens op de knop Activate Now om de software handmatig te activeren.

8. Optioneel, maar wel aan te raden, klik op de knop Register now om de software te registreren.