Articulate Storyline 2: Installatie/activatie

Storyline 2 installeren

1. Sluit alle Articulate programma's
  2. Download het programma via de ontvangen link.
  3. Klik op de rechtermuisknop selecteer, run as administrator.
  4. Volg de aanwijzingingen om het proces te voltooien. Let op: selecteer gelijk aan het begin de taal Engels anders wordt de taal automatisch Chinees!
  5. Wanneer het installeren voltooid is klik dan op het Articulate Storyline icoon op het programma te starten.
  6. Als je de dertig dagen demoaccount gebruikt klik dan op Continue your free trial. Als je een licentie hebt klik dan op Activate with your serial number
  7. Kopieer het serial number dat je hebt ontvangen en plak het in in het formulier. Klik daarna op Activate.

Storyline 1 en 2 geïnstalleerd op dezelfde computer

Storyline 1 en 2 zijn naast elkaar te gebruiken op dezelfde computer. Let op: mocht je een upgrade (van Articulate Storyline 1 naar Storyline 2) hebben aangeschaft, dan dienen Articulate Storyline 1 en Storyline 2 naast elkaar te draaien (op dezelfde computer), gezien de licentiecode persoonsgebonden is.

Articulate Storyline 2 projecten

Bestaande Articulate Storyline 1 projecten worden niet automatisch geconverteerd naar Storyline 2 projecten, zolang het Storyline 1 project niet wordt geopend in Storyline 2. Wanneer je een Storyline 1 project opent in Storyline 2, krijgt je automatisch de melding of je het project wil upgraden.

Het is niet mogelijk om een project dat eenmaal geopend en geüpgraded is in Storyline 2, opnieuw te openen of te bewerken in Storyline 1. Storyline 2 maakt altijd automatisch tijdens het upgraden van het project, een back-up Storyline 1 project in dezelfde bronmap. Op deze manier kan je altijd het originele project aanpassen in Storyline 1.