Articulate: Flashplayer foutmelding

Probleem

Las gevolg van het vrijgegeven van Flash Player 16 door Adobe zijn Articulate Storyline 1 en Storyline 2 niet meer te openen. Bij het openen van Storyline wordt de volgende foutmelding getoond:

Deze foutmelding wordt veroorzaakt doordat je computer automatisch de laatste update van Adobe Flashplayer heeft geïnstalleerd.

Oplossing

De foutmelding verdwijnt zodra je de laatste update van Articulate Storyline 1 of Storyline 2 installeert.

De laatste update van Articulate Storyline 1 kan je downloaden via de volgende link:
download.courseware.nl/Articulate/Storyline.exe

De laatste update van Articulate Storyline 2 kan je downloaden via de volgende link:
download.courseware.nl/Articulate/Storyline-2.exe

De laatste update van Articulate Studio '13 kan je downloaden via de volgende link:

download.courseware.nl/Articulate/Studio-13.exe