SmartBuilder: Weergave van schuifbalken

Als je een module ontwikkeld in SmartBuilder met een vaste resolutie (Fixed size), kan het voorkomen dat er op bepaalde resoluties schuifbalken nodig zijn.

Wanneer deze schuifbalken nodig zijn, kan het zijn dat ze ontbreken in de uiteindelijke module weergave. Het probleem wordt door SmartBuilder in een toekomstige update opgelost. Op dit moment is er wel een workaround voor het probleem. In het ZIP bestand kan je de volgende bestanden aanpassen:

player.html: http://screencast.com/t/pZDUkMRjzy
scorm.html: http://screencast.com/t/648Tvrj1IjK

Je kan er ook voor kiezen om de originele bestanden (in het ZIP bestand) te vervangen voor de volgende bestanden:

http://examples.suddenlysmart.com/html_files.zip