SmartBuilder: Navigatieknoppen werken niet in publicatie

Probleem

Na het publiceren van een SmartBuilder project werken de navigatieknoppen niet.

Oplossing

Waarschijnlijk heb je er voor gekozen om een aangepaste knop te gebruiken. Zodra je een aangepaste knop gebruikt, dien je voor alle drie de weergaven een knop te selecteren:

• Normal Graphic: Zodra je niets met de knop doet, dan wordt deze afbeelding als knop zichtbaar;
  • On Rollover Graphic: Zodra je met de muis over de knop beweegt, dan wordt deze afbeelding zichtbaar;
  • On Press Graphic: Zodra je met de muis op de knop klikt, dan wordt deze afbeelding zichtbaar.

Zoals je ziet kun je voor iedere weergave dezelfde knop gebruiken. Indien je bij een bepaalde weergave geen afbeelding selecteert, dan werkt de actie van de knop niet.