SmartBuilder: Object op Master Page niet op alle pagina's tonen

Probleem

Alle objecten die op de Master Page in SmartBuilder geplaatst worden, zijn zichtbaar op alle pagina's. Door middel van acties is het mogelijk de zichtbaarheid van objecten aan te sturen vanuit de Master Page.

Oplossing

Door middel van acties is het mogelijk om een object op een bepaalde pagina, of een reeks pagina's, onzichtbaar te maken. In het onderstaande voorbeeld wordt de paginatitel en de achtergrond van de paginatitel getoond vanaf pagina 2. Op pagina 1 worden deze objecten niet getoond:

Actie

De actie is als volgt (zie screenshot hierboven):

Trigger: Page Controller - onPageChange
Trigger: Page Controller - onPageLoad
Condition: Page Controller - getPageIndex >= 2
True Response: bgPaginaTitel- show
True Response: txtPaginaTitel-show
False Reponse: bgPaginaTitel-hide
False Response: txtPaginaTitel-hide

Zodra de pagina veranderd controleert de conditie of het paginanummer groter of gelijk is aan 2. Is dit het geval, dan wordt de paginatitel getoond. Is dit niet het geval, dan wordt het hoofdmenu niet getoond.