Lectora Online: Technische specificaties

Authoring Systems:

Lectora Online werk op een Windows PC of Macintosh computer verbonden met het internet. Lectora Online ondersteunt het gebruik van Internet Explorer 8.0 en hoger en alle versies van Mozilla Firefox, Google Chrome or Apple Safari.

Met Lectora Online gemaakte modules kunnen worden getoond in Internet Explorer 6.0 en hoger en alle versies van Mozilla Firefox, Google Chrome or Apple Safari.

Supported Media:

Images: TIF, GIF, JPG, BMP, PNG, WMF, EMF, IPIX
Audio: WMA, WAV, MID, RMI, AU, MP3, AIFF, FLV, ASF (streaming audio by Microsoft) or RM (streaming Real Audio)
Video: WMV, FLV, AVI, MOV, MPG, MPEG, RM, RAM, ASF (streaming video by Microsoft) or RM (streaming Real Video)
Documenten: RTF, TXT Other: Shockwave, SWF, Java, Javascript, ASP, JSP, PHP, ColdFusion

Lectora Online onedrsteunt Flash (SWF) content gemaakt door Flash, of andere producten zoals Captivate, Camtasia, etc.