Lectora Online: Menutekst wordt getoond over twee regels.

Beschrijving probleem:

In Lectora Online kun je een menu toevoegen. Als je het menu horizontaal toont op de pagina dan kan het zijn dat de tekst van het menu in FireFox en Internet Explorer wordt weergegeven op twee regels. Zie onderstaande printscreen.

Oplossing:

Om dit probleem op te lossen dien je de volgende stappen uit te voeren;

1. Selecteer in de menustructuur aan de linkerkant het 'menu'
2. Voeg een actie toe aan het object 'menu'

De actie zie er als volgt uit:

3. Als je module nu publiceert en bekijkt dan wordt het menu wel op een regel getoond.

De broncode zal door Trivantis worden aangepast zodat deze actie in de toekomst niet meer nodig zal zijn.

In dit artikel wordt aangegeven wanneer de fix is doorgevoerd.

Javascriptcode:

menu177.div.style.whiteSpace = 'nowrap';
trivCenter();