Articulate Storyline: HTML5 Output is leeg in Google Chrome 44 (of nieuwer)

Mocht je gebruik maken van Google Chrome 44 (of nieuwer), dan wordt in de HTML5 publicatie de inhoud van de module niet getoond.

Voor dit probleem heeft Articulate een nieuwe update beschikbaar gemaakt die via de onderstaande hyperlinks te downloaden is:

Na het installeren van de update dien je de module opnieuw te publiceren.

Wijzig de bestaande publicaties

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om Articulate Storyline bij te werken naar een nieuwere versie, gebruik dan de onderstaande stappen om het probleem voor bestaande publicaties op te lossen:

1. Ga naar de map met de publicatie en open de map mobile.

2. Open het bestand player_compiled.js met een teksteditor, zoals kladblok of NotePad++.

3. Zoek de onderstaande code op:
    this.renderTimer.style.opacity="1"

4. En wijzig deze in de onderstaande code:
    this.renderTimer.style.opacity=((this.renderTimer.style.opacity == "1") ? ".9" : "1")

5. Sla het bestand player_compiled.js, then upload your published output to a server for testing.
Gebruik een andere browser

Mocht de bovenstaande wijziging ook niet mogelijk zijn, dan is het aan te raden om een andere browser te gebruiken. Zie hiervoor de technische specificaties voor Articulate Storyline 1 en 2: