Inloggen in onze helpdesk

Om tickets te kunnen volgen en aan te maken dien je in te loggen in onze helpdesk omgeving. Volg hiervoor de volgende stappen.

1. Ga naar https://helpdesk.courseware.nl/hc/nl

2. Klik op aanmelden midden boven in het scherm.

3. Wanneer je al een keer gemaild hebt naar helpdesk@courseware.nl is er automatisch een account voor je aangemaakt. Het wachtwoord voor dat account kan je aanvragen door te klikken op Een wachtwoord aanvragen en daar je mailadres in te vullen.

Mocht je nog nooit gemaild hebben, klik dan op registreren. Registreer jezelf en klik op Een wachtwoord aanvragen om een wachtwoord te verkrijgen.