Smartbuilder: Publiceren naar HTML5

Om met SmartBuilder te kunnen publiceren naar HTML5 dien je gebruik te maken van de HTML5 converter.

Het installeren van de HTML5 converter:

1. Klik hier om de HTML converter te downloaden;
  2. Sla het bestand op;
  3. Pak het bestand uit door met de rechtermuisknop te klikken op ‘alles uitpakken’;
  4. Dubbelklik op inst.exe;
  5. Klik wanneer het pop-up scherm verschijnt op uitvoeren en volg de stappen van het installatieproces.

Het gebruiken van de HTML5 converter:

1. Ga in SmartBuilder naar My Published Content. Selecteer de les die je hebt gepubliceerd en klik op download;
  2. Selecteer de optie SB3 source package en klik Start Download;
  3. Sla dit bestand op;
  4. Open de HTML5 Converter;
  5. Klik op browse om het SB3 bestand te selecteren dat je wilt converteren. (Je kan onder options kiezen voor de SCORM variant die je wilt gebruiken).
  6. Klik Generate HTML5;
  7. Hierna kan je de les openen of in een map weergeven;
  8. Wanneer je les SCORM compliant is kan je alle bestanden selecteren en kopiëren naar een gecomprimeerde (zip) bestand.