Articulate Storyline: UI_AdminRequiredNotice foutmelding

Na het upgraden van Microsoft Windows van de ene versie naar een andere grote Windows versie - zoals Windows 7 naar Windows 8 - kan bij het opstarten van Articulate Storyline de volgende foutmelding verschijnen:

UI_AdminRequiredNotice

UI_AdminVistaNotice11

De foutmelding is op de volgende wijze te corrigeren:

1. Sluit Storyline.
  2. Ga naar het Startmenu en zoek naar de Storyline software.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Storyline en selecteer 'Als administrator uitvoeren'.
  4. Soms krijg je de melding "Mag het volgende programma wijzigingen aan  brengen op deze computer?". Klik op Ja.

Je hoeft deze stappen slechts één keer uit te voeren na de installatie van de Windows upgrade.